Ενθουσιασμένη δηλώνει η ηθοποιός Έιμι Άνταμς με την αιφνιδιαστική επιστροφή του Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Σούπερμαν. «Δεν είναι συναρπαστικό;», λέει η Άνταμς, η οποία υποδύθηκε τη Λόις Λέιν στο «Man of Steel» όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Κάβιλ στον ρόλο του υπερήρωα.

Η Άνταμς είπε ότι ο σύζυγός της, ο καλλιτέχνης Ντάρεν Λε Γκάλο, την ενημέρωσε ότι ο Κάβιλ εμφανίστηκε ως Σούπερμαν στο τέλος του «Black Adam», της προσαρμογής του κόμικ της DC από τον Ντουέιν Τζόνσον.

«Είμαι ενθουσιασμένη για τον Κάβιλ», είπε η Άνταμς. «Είναι ένας υπέροχος Σούπερμαν, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι αυτόν».

Η Άνταμς επιμένει ότι δεν ξέρει αν θα επιστρέψει ως Λόις. «Δεν μου έχουν μιλήσει γι αυτό», είπε. «Αν είμαι εγώ, υπέροχα. Αν είναι κάποια άλλη, ο ρόλος της Λόις έχει υποδυθεί από τόσες υπέροχες ηθοποιούς στο παρελθόν, οπότε θα υποστηρίξω όποια κι αν επιλέξουν».

Ο Κάβιλ επιβεβαίωσε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 24 Οκτωβρίου ότι επιστρέφει ως Σούπερμαν σε μια νέα ταινία της Warner Bros.-DC, μετά την εμφάνισή του στο «Black Adam».

Πηγή: skai.gr