Στην εκπομπή «Πρωινό Μας» μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για τις επαγγελματικές κινήσεις του, την σκηνή του στο «Στέμμα» που δεν παίχτηκε ποτέ αλλά και την διαφήμιση με τον Γιώργο Μάγκα που έκανε αίσθηση. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την συμμετοχή του στην ταινία «Έτερος Εγώ» και το θεατρικό «Σκρουτζ» που θα ανέβει στην Αθήνα στις 3 Δεκεμβρίου. 

«Αντέχω γιατί το ΣΕΗ είναι σε μια δίνη δικών αυτή τη στιγμή, πρέπει να έχω δύναμη και ψυχραιμία» είπε ο Σπ. Μπιμπίλας αναφερόμενος στον δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη. «Τα 700 εκατομμύρια που ζητάει ο κος Κιμούλης είναι χωρίς την αγωγή του ΣΕΗ – Το σύνολο ξεπερνάει το 1 εκ. ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε και την προανναγγελθείσα εμφάνισή του στο The Crown (Το Στέμμα), η οποία όμως… κόπηκε στο μοντάζ. 

«Είναι ένα θέμα που δεν θέλω να συζητάω άλλο γιατί με ενοχλεί. Έκανα τα γυρίσματα, πληρώθηκα αδρά και στο τέλος η σκηνή μου δεν υπάρχει και υπάρχω μόνο σαν όνομα στους τίτλους. Με πήρε η υπεύθυνη του κάστινγκ και μου εξήγησε ότι η σκηνή κόπηκε για κάποιους ιδιαίτερους λόγους, από κει και πέρα, δεν έχω να πω κάτι» είπε. 

Για την διαφήμιση με τον Γιώργο Μάγκα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Μέσα από μια παρεξήγηση – που δεν ευθύνομαι εγώ – βγήκε κάτι καλό. Μου λένε ότι είναι μια από τις καλύτερες διαφημίσεις». 

Διαβάστε σχετικα: Δεν πέθανε ο Γιώργος Μάγκας- «Με πληροφόρησαν λάθος», λέει ο Μπιμπίλας

Πηγή: skai.gr